AgroManojlovicBrus001

Posle nedavnog nevremena mnogim poljoprivrednicima su oštećene poljoprivredne kulture i treba spasiti što se spasiti može.

"U zasadima voća i vinove loze koji su zahvaćeni gradom treba ukloniti oštećene delove voća i vinove loze i obavezno obaviti tretiranje fungicidima na bazi bakra adi zaceljivanja rana i sprečavanja prodora patogena - npr. Funguran ili Everest. Takođe jako uspešni preparati za zaceljivanje rana su na bazi kaptana: Captan, Capi ili Merpan.

Dan-dva nakon toga poželjno je primeniti neki od preparata protiv truleži npr.Signum, Swič ili neki drugi u zavisnosti od kulture.

Prva linija odbrane su svakako aminokiseline ili preparati na bazi morskih algi uz prvi tretman nakon grada a mogu i da se ponove nakon nekoliko dana." -  preporučuju iz poljoprivredne apoteke Agro Manojlović u Brusu, koja u svojoj ponudi ima  sredstva za zaštitu i prihranu biljaka, ao i sav propratni materijal za poljoprivredne proizvođače.

Posetite poljoprivrednu apoteku Manojlović u Brusu - uverite se u snabdevenost i kvalitet proizvoda uz stručne savete diplomiranog inžinjera zaštite biljaka...
Radno vreme od 07:00 do 17:00, subotom od 07:00 do 14:00 časova.
U PA AGRO Manojlović naglašavaju da je moguća i dostava kupljenih proizvoda a sve u skladu sa dogovorom i vremenom
Detaljne informacije na tel. 064 195 39 90 PA AGRO Manojlović Brus

Covid19 baner

 

KondorAS akcija

 

kopaonik

 

UZPescanikSOS

 

Dunav bane 400x80 lat

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanik NeplaceniVazniPoslovi

 

nuns

 

srbi za srbe baner

reklama manja