AC asfaltiranje224201 Aleksandrovac,22.04.2020. Povoljne vremenske prilike, omogućile su da Opština Aleksandrovac i tokom vanrednog stanja počne sa radovima na izgradnji i uređenju putne infrastrukture kako na gradskom tako i seoskom području.

AC asfaltiranje224203

Danas je prvi asfalt dobio zaselak Miletići, u Mesnoj zajednici Laćisled a radove je, sa saradnicima, obišao predsednik opštine Aleksandrovac dr Mirko Mihajlović koga su dočekali zadovoljni žitelji ovog zaseoka koji po prvi put dobijaju asfalt.

AC asfaltiranje224202

Prema rečima predsednika opštine Aleksandrovac lokalna samouprava nastavlja da ulaže u puteve kako na gradskom području tako i po selima kako bi svi stanovnici imali podjednako dobre uslove za život. On je naglasio da će uprkos vanrednom stanju uspeti da završe sve što je planirano. Predsednik Mihajlović je ovom prilikom uputio apel sugrađanima da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova.
U toku ove nedelje, prema najavi nadležnih, sledi asfaltiranje deonica lokalnih putnih pravaca u Donjoj Velikoj Vrbnici, Mrmošu i Markovini.
izvor i foto:Informativna služba DK Aleksandrovac

banersuperbeba

Dunav bane 400x80 lat

reklama manja