U Aleksandrovcu održana Javna rasprava o Nacrtu budžeta za 2022. godinu

AC zgradaopstine

Aleksandrovac 10.12.2021. Na današnjoj javnoj raspravi o Nacrtu budžeta za 2022. godinu, održanoj u sali Doma kulture „Milosav Buca Mirković“, građani Župe, kao i predstavnici privatnih i javnih preduzeća, pozitivno su ocenili najvažniji planski dokument ove lokalne zajednice, prenosi Informativna služba DK Aleksandrovac.

Uz manje primedbe, građani su potvrdili plan opštinskog rukovodstva – da budžet za narednu godinu bude razvojni i da sa finansijske strane pruži ravnomerni razvoj, kako svih sela Župe, prigradskih naselja, tako i grada Aleksandrovca.

Odgovarajući na pitanja građana, predsednik Mihajlović je i ovoga puta istakao problem nedostatka radne snage, odnosno izvođača radova, koji su bili prepreka za završetak radova u ovoj godini. On je izrazio očekivanje da će se u narednoj godini, uz veliko angažovanje svih opštinskih službi, ovaj problem prevazići.

Inače, pored Mihajlovića, o Nacrtu budžeta za 2022.godinu detaljno su govorili građanima i načelnik opštinske Uprave Milan Minić, kao i načelnica za finansije i lokalni ekonomski razvoj Marija Radičević.
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja