Srećna Srbija u opštini Blace

Blace SrecnaSrbija10921a

Blace 12.09.2021. Mirjana Bobić Mojsilović i ekipa emisije Srećna Srbija pre par dana su posetili opštinu Blace i snimali material za emisiju koja će uskoro biti prikazana na PRVA TV.

Mirjanu Bobić Mojsilović I ekipu emisije “Srećna Srbija” ispred opštine Blace dočekala je Ena Popovića, koja je goste provela kroz predele opštine, a potom su goste pozdravili i dr Mirjana Bojanić, koja je pričala o Draincu, i predstavila svoju knjigu “Toplica u delu Rada Draainca”, kao i predsednik opštine Ivan Burgić.

Blace SrecnaSrbija10921b

“Obišli smo i snimali u centru grada, zatim KC “Drainac”, crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u Blacu, crkvu Sv Arhangela Gavrila u Vrbovcu, restoran “Naša jarebica”, Drainčevu kuću i gazdinstvo Jovanović u Trbunju, našeg najboljeg harmonikaša Nikolu Kričaka, spomenik Koste Vojinovića u selu Grgure, vinariju Doja, fabriku Ivko… Druženje je bilo fenomenalno, Mirjana Bobić Mojsilović je divna, tako da je bilo zadovoljstvo saradjivati sa njom, kao i sa celom ekipom emisije “Srećna Srbija”.” rekla je Ena Popović.

Informacije o terminu prikazivanja emisije biće naknadno prezentovani.
TKM

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja