Opština Blace prezentovala svoju turističku, kulturnu i privrednu ponudu na Etno sajmu u Beogradu

Blace sajamBG1121a

Blace 30.11.2021. Opština Blace bila je jedan od učesnika na Etno sajmu u Beogradu koji je održan u periodu od 25. do 28. novembra 2021. i tom prilikom prezentovala svoju turističku, kulturnu i privrednu ponudu.

Na štandu opštine Blace bili su zastupljeni proizvodi firmi, preduzetnika i poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije ove opštine sa posebnim akcenatom na proizvode od šljive po čemu je blački kraj poznat.

Blace sajam1121BGb

A da uskoro neće biti samo šljiva zaštitni proizvod opštine Blace pokazuje i specijalno priznanje Etno sajma koje je uručeno Marini Nedović iz Blaca za proizvod cepkana paprika.

Blace sajamBG1121c

Blačani su u petak 26. novembra održali i prezentaciju turističke, kulturne i privredne ponude svoje opštine. U programu su učestvovali folklorni ansabal “Drainac”, Natalija Pavličević, Mina Veljović, kao i učenici srednje škole koji su pripremili hranu koju su posetioci degustirali sa uživanjem. Ovom prilikom prisutnima se obratio predsednik opštine Blace, Ivan Burgić, koji je uputio poziv svima da posete Blace uvek kada su u prilici a posebno tokom manifestacije Dani šljive koja se održava u drugoj polovini avgusta meseca.
TKM izvor i foto:blace.org.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja