Opština Blace uvećala subvencije za poljoprivredu, energetsku efikasnost, infrastrukturu…

Blace psenica

Blace 13.02.2022. Na sednici Skupštini opštine Blace koja je održana 11. februara odbornici su usvojili predlog izmena i dopuna Odluke o budžetu opštine Blace za 2022. godinu čime su uvećane subvencije u poljoprivredi, za energetsku efikasnost, infrastrukturu…, prenosi Blace Info Press.

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić obrazlažući predlog izmena i dopuna Odluke o budžetu opštine Blace za 2022. godinu istakao je da se osnovni razlozi za donošenje ovih izmena prvenstveno ogledaju u potrebi da se neutrošena sredstva iz 2021. godine, zatečena na žiro računu Budžeta Opštine Blace i budžetskih korisnika, planiraju na odgovarajuće izvore i rasporede na odgovorajuće ekonomske klasifikacije, u budžetu za 2022. godinu.

Rebalans je poslužio i da se znatno uvećaju sredstva za subvencije u poljoprivredi, tako da umesto 11 miliona sada Opština na raspolaganju ima 14 milona dinara.

Uvećana su i sredstva za energetsku efikasnost sa 4 na 6 milona dinara, a više sredstava je opredeljeno i za putnu infrastrukturu , izgradnju puteva, trotoara, vodovodne i kanalizacione mreže.
izvor:blaceinfopresss.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja