Za decu u opštini Blace ubuduće besplatno bavljenje sportom i članstvo u sekcijama

Blacepanorama EUPROorgRS

Blace 23.02.2022. Za decu sa teritorije opštine Blace ubuduće će biti besplatno bavljenje sportom i članstvo u sekcijama kako bi se što veći broj mališana posle školske nastave uključilo u organizovane aktivnosti, stav je rukovodstva ove lokalne samouprave.

Ubuduće članarinu neće plaćati ni najmlađi članovi Folklornog ansambla Drainac Blace koji su organizovani u sklopu istoimenog kulturnog centra.

Blace KCDrainac21b

“Raduje nas odluka lokalne samouprave da će deca iz naše opštine ubuduće moći da se bave sportom besplatno, bez plaćanja članarine, kao i najmlađi članovi sekcija koje rade pri Kulturnom centru “Drainac”. Drago nam je da je rukovodstvo Opštine Blace prepoznaje značaj rada KC “Drainac” i podržava nas na svim poljima. Uskoro planiramo da pri našem kulturnom centru oformimo i dramsku sekciju, a u planu su i druge aktivnosti na kulturno-umetničkom polju. Trudićemo se da zajedničkim snagama svoj deci u našoj opštini omogućimo bogatiji i dostupniji kulturni život. ” – rekla je Ena Popović, direktorka Kulturnog centra “Drainac” Blace.

Ovim odlukom rukovodstvo Opštine Blace pruža priliku svoj deci da se bave sportom ili drugim organizovanim vanškolskim aktivnostima i na taj način iskažu svoj talenat, a prvenstveno da se razvijaju pravilno i da se druže međusobno.
TKM

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja