Dušan Stević karijeru nastavlja u FK Napredak Kruševac

DusanStevicDušan Stević, nekadašnji igrač FK Kopaonik iz Brusa svoju fudbalski karijeru nastavlja u fudbalskom klubu Napredak iz Kruševca.

Prelaskom Stevića u Napredak pojačana je “Bruska veza” jer boje prvog tima već brani Milan Obradović a uskoro će im se priključiti i  mlađi igrači Aleksandar Deljanin i Miloš Mitrović – svi nabrojani igrači su prve ozbiljnije fudbalske korake napravili u FK Kopaonik iz Brusa.

DusanStevic 0717a

Dušan Stević prve fudbalske korake napravio je sa nepunih šest godina u fudbalskom klubu “Donji Kopaonik” iz Razbojne kod Brusa, u kom je trenirao i igrao godinu dana. Kasnije je prešao da trenira i igra za fudbalski klub Kopaonik iz Brusa u kom mu je krenulo veoma dobro a svojim talentom, radom, zalaganjem, igrama i ponašanjem na fudbalskom terenu i van njega zasluženo je bio kapiten u svim mlađim kategorijama.
Na kraju sedmog razreda je otišao na probu u Radnički 1923 iz Kragujevca gde je prošao omladinsku kategoriju i stigao do prvog tima. Potom karijeru nastavlja u Grčkoj, u fudbalskom klubu Panserraikos F.C.

DusanStevic 0717b

Potom Dule pravi malu pauzu, do narednog agažmana, ali i u tom periodu vredno je trenirao u Brusu sa trenerom Sašom Pavlovićem, koji je takođe trenirao i M.Obradovića, A.Deljanina, M.Mitrovića ali i A.Miletića, M.Gočmanca, A.Cvetkovića… 
Stević kasnije potpisuje ugovor za FK Rabotniči iz Skoplja, a zatim prelazi u FK Rad i sada stiže u FK Napredak.
Pozicija koja mu najviše odgovara u igri je pozicija desnog beka ali uglavnom igra napred, desno krilo, zbog brzine koja može da se veoma dobro iskoristi a to je i pokazao više puta.
U očekivanju Dušanovog nastupa za FK Napredak da se podsetimo gola koji je dao Crvenoj Zvezdi 13. maja 2015. godine na Marakani posle odličnog prodora i centaršuta Dragana Milovanovića takođe nekadašnjeg igrača FK Kopaonik iz Brusa:

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja