U Brusu održana promocija Teen Assistants – Ne dozvoli da te boli

TeenAssistans Brus1120

Brus,12.11.2020. U okviru projekta  „Teen Assistants“ u subotu, 7. novembra 2020. godine održana je ulična akcija u Brusu, pod nazivom “Ne dozvoli da te boli” koju je sprovela neformalna grupa devojaka „Teen Assistants“ u saradnji sa mladima sa teritorije opštine Brus, uz podršku organizacije Razlivalište i UNICEF-a, a u okviru programa UPSHIFT4 izazov.

„Teen Assistants“ čine četiri devojke iz Ćićevca (Mina Stojanović, Anđela Nedeljković, Mina Raičević i Teodora Đorđević), koje su osmislile projekat kroz koji žele da doprinesu očuvanju mentalnog zdravlja svojih vršnjaka i vršnjakinja. Svoju ideju su prijavile na UPSHIFT izazov i kao jedan od pobedničkih timova, dobile približno 2000 evra za realizaciju, što finansira UNICEF u saradnji sa organizacijom Razlivalište (OVDE). Okupile su tim mladih iz Rasinskog okruga i Paraćina, obezbedile psihoterapeutkinju za rad sa mladima i osmislile sajt (OVDE) putem kojeg se može zatražiti savet i koji će se baviti temama bitnim za tinejdžere i tinejdžerke, a pre svega za očuvanje njihovog mentalnog zdravlja.

Cilj najavljene akcije jeste da se ukaže na značaj brige o mentalnom zdravlju mladih i da sadržaji koje „Teen Assistants“ nudi dođu do što većeg broja sugrađana i sugrađanki, a pre svega tinejdžerki i tinejdžera.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja