Otvoren Šalter za preduzetnike opštine Brus

SalterBrus 1020

Brus,29.10.2020. Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije i Regionalna privredna komora Kruševac u saradnji sa Opštinom Brus danas su otvorii ”Šalter za preduzentike” u zgradi Opštinske uprave Brus.

Brus prezentacija1020

Prezentaciji i promociji rada šaltera prisustvovali su Predrag Vukićević – predsednik Skupštine grada Kruševca, prof.dr Valentina Milosavljević – predsednica Opštine Brus, Dejan Zrilić – Privredna komora Srbije i Marija Vesković – Regionalna privredna komora Kruševac.

Šalter za preduzetnike funkcioniše kao ”one stop shop” i prestavlja nefinansijsku podršku postojećim preduzetnicima, mikro i malim privrednicima kao i onima koji nameravaju da otvore svoja preduzeća. PKS kroz saradnju sa lokalnim samoupravama želi da na efikasan način informiše, upoznaje i obaveštava preduzetnike o svim aktivnim programima i aktivnostima kako bi se doprinelo ravnomernijem regionalnom razvoju privrede Srbije.

Preduzetnici opštine Brus od danas imaju mogućnost da se na šalteru informišu i o subvencijama, aktuelnim konkursima, programima, kreditnim linijama, poreskim propisima i procedurama, analizama tržišta, pripremi poslovnih planova i svim drugim mogućnostima za unapređenje poslovanja. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja