PKS RPK Kruševac u Brusu otvara prvi šalter za preduzetnike u Rasinskom okrugu

PKS RPKKrusevac

Brus,28.10.2020. PKS RPK Kruševac 29. oktobra u Brusu otvara prvi šalter za preduzetnike u Rasinskom okrugu.

U cilju unapređenja saradnje između lokalnih samouprava, Privredne komore Srbije, regionalnih komora, ali i samih privrednika i preduzetnika, 07. oktobra 2020. godine, održan je sastanak u opštini Brus na temu otvaranja šaltera za preduzetnike. 
Sastanku su prisustvovali dr Valentina Milosavljević, predsednica opštine Brus, Dejan Zrilić, samostalni savetnik u stručnoj službi za podršku Parlamentu preduzetnika, Marija Vesković, samostalni stručni saradnik za usluge u PKS RPK Kruševac.
Kako je istakla predsednica opštine Brus, ovo je još jedan korak lokalne samouprave za poboljšanje poslovnog ambijenta u Brusu.
Prema rečima Dejana Zrilića iz Sektora za preduzetništvo PKS cilj je da se privrednicima i preduzetnicima olakša poslovanje. Ovo je i prilika da se sagledaju mogućnosti za dalje unapređenje poslovnog ambijenta na teritoriji bruske opštine, dodao je Zrilić.
Zahvaljujemo opštini Brus što je prepoznala značaj pomenutog projekta i PKS kao poslovne partnere za buduću saradnju – rekla je u ispred RPK Kruševac Marija Vesković.

Šalter će biti otvoren u zgradi Opštinske uprave opštine Brus.
izvor:krusevac.pks.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja