Oktobar je Mesec knjige i 2020. godine, izdanja Zadužbine Vladete Jerotića sa popustom od 30%

Knjige VladetaJerotic

Ove 2020. godine Sajam knjiga neće biti održan u oktobru, ali to nije razlog da se ne podsetimo da je oktobar Mesec knjige.

Oktobar nam ove godine tako nudi izdanja Zadužbine Vladete Jerotića po sajamskim cenama, sa popustom od 30%. Ukoliko želite da pročitate nešto više o hrišćanstvu, psihologiji, božanskoj i ljudskoj mudrosti, ljubavi, religiji, veri, naciji i slično, ne propustite ovu priliku.

Na Fejsbuku, na stranici Zadužbina Vladete Jerotića, možete videti nešto više o tome a da su Jerotićeve misli inspiracija mnogima za pisanje, potvrđuje i esej profesorke srpskog jezika i književnosti, Marije Stošović.

VJerotic HriscanstvoIpsihologija1020

Knjiga Vladete Jerotića, „Hrišćanstvo i psihološki problemi čoveka“ u izdanju Zadužbine Vladete Jerotića i Ars Libri, poslužila joj je da napiše esej o večitom dualizmu života i smrti i samom rođenju.

Ovim putem vam ukazujemo na važnost čitanja i pozivamo vas da čitate, jer naša književnost ima toliko toga da ponudi, između ostalog dela naših velikih umova kao što su Vladislav Petković Dis, Rastko Petrović i Vladeta Jerotić.

O Zadužbini Vladete Jerotića detaljnije OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja