Brus: Opštinsko veće najavilo izmenu ranije odluke o neograničenim finansijama za ugostiteljske usluge

OpstinaBrus0316

Brus,19.10.2020. Opštinsko veće u Brusu najavilo je izmenu odluke da predsednik opštine ima neograničena finansijska sredstva za ugostiteljske usluge i reprezentaciju, koja je doneta pre par godina.

Kako smo obavešteni, navedena odluka Opštinskog veća opštine Brus da predsednik opštine ima neograničena finansijska sredstva za ugostiteljske usluge i reprezentaciju biće izmenjena na prvoj narednoj sednici Opštinskog veća sa drastičnim smanjenjem odobrenih iznosa.

Da podsetimo, o odluci o neograničenim finansijskim sredstvima za ugostiteljske usluge i reprezentaciju predsednika opštine Brus čulo se prvi put na sednici SO Brus održanoj 27. juna 2019. godine kada je na predlog tadašnjeg predsednika Skupštine opštine Brus, dr Miroslava Panića, izglasano smanjenje finansijskih sredstava za ugostiteljske usluge i reprezentaciju.

Na sednici SO Brus koja je održana 12. novembra 2019. godine izglasano je da se poništi prethodna odluka odbornika SO Brus, koja je doneta 27. juna, i da ponovo bude na snazi odluka o neograničenim finansijskim sredstvima. 

Navodno ova odluka, o neograničenim finansijskim sredstvima za ugostiteljske usluge i reprezentaciju predsednika opštine Brus, usvojena je na sednici Opštinskog veća 2017. godine.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja