Kopaonik na gostovanju do nove pobede u poslednjim sekundama utakmice

FKKopaonik napad

Brus,11.10.2020. FK Kopaonik je odigrao veoma zanimljivu utakmic na gostovanju u Poljni koja je obilovala golovima, sa puno šansi i puno pogođenih stativa, odbranjena penal i na kraju drama oko pobednika u kojoj je više znanja i sreće imao FK Kopaonik i savladao Blagotin rezultatom 4:3, zahvaljujući golu kapitena Živanovića.

Kopaonik je od prvog zvižduka sudije zaigrao dobro i stekao prednost preko Vukojevića iz slobodnog udarca. Posle dobrog šuta N. Kneževića na odbijen loptu je naleteo mladi Đorđević i povisio na 2:0. Pri tom rezultatu Maksimović, golman Kopaonika, brani kazneni udarac a ubrzo potom njegov klub stiče prednost od 3:0 preko Ignjatovića.
Izvršio je Kopaonik 4 izmene, došlo je malo i do opuštanja pri tom rezultatu i domaći tim smanjuje na 3:1 nagoveštavajući buran završetak.
U 85. minute utakmice je 3:2 a pravi košmar za fudbalere Kopaonika dešava se u 92. minutu kada domaćin izjednačuje na 3:3.
Igrači Kopaonika su imali tek toliko vremena za samo još jedan napad koji su na najbolji način iskoristili iskusni igrači ovog tima. Nakon kretanja sa centra, na dugu loptu dobro reaguje Živanović koji loptu prosleđuje do mladog S. Kneževića a on proigrava Vukojevića koji šutira ka golu. Golman domaćeg tima brani udarac Vukojevića ali na pravom mestu se našao kapiten Živanović koji je pratio akciju i postavlja konačan rezultat 4:3 donoseći pobedu vukovima iz Brusa.
Kopaonik je nastupao u sledećem sastavu: Maksimović, Bučić, Živanović, Knežević, N. Đorđević, N Vidojević, Burgić, Čukuranović, Đorđević, Ignjatović, Vukojević. Igrali su još Nikolić, S. Knežević, Planiničić, Vukajlović.
Treba napomenuti da je ekipu vodio Živorad Živković, nov trener F. K. Kopaonik.
U narednom 10. kolu FK Kopaonik gostuje ekipi FK Levač iz Rekovca.
Ž.M

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja