Opština Brus produžila rok za okončanje konkursa za javno informisanje 2020.

OpstinaBrus0316

Opština Brus je produžila rok za za okončanje javnog poziva za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2020. godinu do 13. oktobra.

U obrazloženju odluke produženja roka za okončanje javnog poziva stoji:

Predsednik opštine Brus raspisao je javni poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus za 2020. godinu dana 15.05.2020. godine a koji je objavljen u listu „Grad“ dana 29.05.2020. godine.
Rok za donošenje Odluke o raspodeli sredstava po ovom javnom pozivu bio je najkasnije 90 dana od dana zaključenja istog.
Imajući u vidu da zbog vanrednih okolnosti u navedenom periodu (vanredno stanje i vanredna situacija) izazvanih pandemijom COVID 19, izbornih aktivnosti u junu mesecu, kao i konstituisanje novog rukovodstva opštine Brus na sednici Skupštine opštine održanoj dana 20.08.2020. godine nije bilo moguće sprovesti planirane aktivnosti po napred navedenom javnom pozivu, u naznačenom roku, neophovno je produžiti roka za okončanje navedenog javnog poziva.

Ocenu projekata od značaja za javne interese u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus za 2020. godinu daće članovi stručne komisijei to: Dragana Zečević, novinar (na predlog UNS-a), Stojan Marković, novinar, (na predlog Lokal Pres-a i ANEM-a)
i Goran Jevremović, novinar. Sekretar komisije je Boban Simić, dipl.pravnik.
Članovima komisije i sekretaru pripada naknada za rad shodno odredbama odluke o naknadama za rad radnim telima i komisija u organima, organizacijama i ustanovama opštine Brus.
izvor:bruus.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja