Očekuje se da Opština Brus uskoro objavi rešenje o raspodeli sredstava u oblasti javnog informisanja 2020.

OpstinaBrus0316

Predsednik Opštine Brus je sredinom meseca maja 2020. godine raspisao JAVNI POZIV za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus u 2020. godini u ukupnom iznosu od 4.000.000,00 dinara.

Prema tekstu konkursa, osim pravila i propozicija prijavljivanja, dati su i rokovi prema kojima je rok za prijave bio 15 dana od dana objavljivanja teksta konkursa u listu “Grad” – objavljen 29. maja 2020. godine.
Prema tekstu javnog poziva odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa a rešenje o raspodeli sredstava po raspisanom konkursu biće objavljeno na internet stranici Opštine Brus.
Kako je konkurs zaključen 15. maja, računajući radne i neradne dane, ostaje da je krajnji rok za donošenje odluke 14. septembar 2020. godine, ili koji dan kasnije.
Do tada nadamo se da će na sajtu Opštine Brus biti objavljen i sastav konkursne komisije koja je učestvovala u ocenjivanju podnetih  projekata a potom odluka o odobrenim peojektima kao i rešenje o raspodeli sredstava po raspisanom konkursu.
Nenad Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja