Strahinja Živanović večeras nastupa u polufinalu Zvezde Granda i na korak je od ostvarenja dečačkog sna

StrahinjaZivanovic 06211

Brus 24.06.2021. Brusjanin Strahinja Živanović, učesnik takmičenja Zvezde Granda 2021 večeras učestvuje u polufinalu i na korak je da ostvari svoj san – plasman u finale i naravno da pobedi na takmičenju. Polufinale takmičenja emituje se na TV Prva u 22:00 časa, a Strahinja nastupa kao 11. par.

U prethodnom delu takmičenja Strahinja je pokazao pravo umeće tek kada mu je mentor postala Ana Bekuta i od tog trenutka je sve bolji i bolji u svojim nastupima, kako u pevanju tako i u scenografiji. Pokazao je i da mu najviše leže pesme pop zvezde Zdravka Čolića

Nastup Strahinje Živanovića 08. maja 2021. uz izvođenje pesme “Šljive su rodile” možete pogledati OVDE

StrahinjaZivanovic 06212

O nastupu u prethodnom periodu takmičenja Zvezde Granda 2021 rekao je sam Strahinja kog smo nedavno sreli u Brusu:

“Ova sezona je počela jos u septembru 2019. godine. Mentor u prva dva kruga mi je bio Darko Lazić, bio sam solidno zadovoljan saradnjom sa Darkom, međutim on je odlučio da ne bude više mentor u takmičenju i njegova ekipa je pripala produkciji. Potom je usledila  pandemija Covid19 i imali smo pauzu nakon koje mi je mentor naredna dva kruga bio Saša Popović.
I tada kreće preokret i moje napredovanje u svakom smislu, pevačkom, vraća se energija i pronalazim samopouzdanje koje ranije nisam toliko imao. U četvrtom krugu je Ana Bekuta želela da bude moje mentor, što se i desilo. Plan Aninog tima je bio da u narednom krugu otpevam pesmu po kojoj će i žiri, kao i gledaoci da me upamte, to je bila pesma “Srce porodično” iz serije “Porodično blago”.
Taj moj nastup je bila prelomna tačka i sve kreće uzlaznom putanjom. Usledio je krug u kome pevam Kebinu pesmu i pesmu Zdravka Čolića. Potom sam svaki naredni krug imao pesmu od popularnog Čole, koju sam otpevao. Prošao sam četvrtfinale (nastup pogledajte OVDE)  i sada me očekuje polufinale i finale za koje ću se baaš boriti. Ako sve bude po nekim mojim planovima uskoro ću početi da živim svoj dečački san i da u najskorijem periodu snimim i svoju prvu pesmu. Uspeh te pesme bi bilo ostvarenje mog životnog sna.
Ovom prilikom pozdravljam sve Brusjane kao i obožavaoce a posebno moju porodicu, oca, majku i sestru, i sve ih pozivam da večeras u 22:00 časa budu kraj malih ekrana i na TV Prva odgledaju moj nastup, i nadam se da svi zajedno proslavimo plasman u finale” – rekao je Strahinja Živančević.

Polufinale takmičenja Zvezde Granda je večeras, 24. juna, u 22:00 časa na TV Prva a Strahinja nastupa kaao 11. par.
TKM

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja