U Brusu dodeljene nagrade za najlepša dvorišta Centralne Srbije

EtnoDvoriste2015

Na Preobraženje, 19. avgusta 2015., u Brusu su dodeljene nagrade za najlepša dvorišta Centralne Srbije, u okviru manifestacije “Dani otvorenih dvorišta“, domaćinima čija su dvorišta proglašena za najlepša u selima na području Kragujevca, Topole, Lapova, Rekovca, Knića i Brusa. Nagrade su  dodeljene u četiri kategorije: za najlepše dvorište, najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište i najlepši detalj. 

U kategoriji “Najlepše dvorište” u Centralnoj Srbiji pobednik je Slađana Cvetković iz Petrovca kod Kragujevca, drugo mesto podelile su Ljiljana Radivojević iz Kaludre, opština Rekovac i Milojka Lukič iz Ovsišta kod Topole, dok treće mesto dele Ana i Nikola Mladenović iz Kijeva kod Batočine i Ivan Jovanović iz Knića.

Za ,,Najlepše park dvorište“ proglašeno je dvorište Srđana Kojića iz Lapova, drugo mesto je pripalo Lidiji Lazić iz Stragara kod Kragujevca, dok je na trećem mestu dvorište Milutina Milojevića iz Badnjevca, opština Batočina. 

Nagradu za ,,Najlepše etno dvoriše“ dobila je Nevena Ferluga iz Topole, drugo mesto podelili su Andrija Živanović iz Poskurica kod Kragujevca i Kosta Bogićević iz Zlatara, opština Brus, dok je treći Marko Ranković iz Bara kod Knića. 

Za ,,Najlepši detalj“ prvu nagradu je dobio Goran Petrović iz Brzeća, opština Brus. U Brzeće je otišla i druga nagrada i pripala je Mladenu Dobrodolcu, dok treće mesto dele Zorica Simović iz Raškovića kod Knića i Ivan Stojiljković iz Lapova. 

Na istoj manifestaciji “Zlatne ruke Brusa 2015” Turističk organizacija opštine Brus proglasila je pobednike u akciji “Moj grad lep grad” koja je sprovedena lokalno, na teritoriji opštine Brus. Za najlepše etno dvorište – Kosta Bogićević iz Zlatara i Jula Radojević iz Bogiša. U kategoriji najlepše veliko dvorište – Popović Mirjana iz Žiljaka i Kostić Racko iz Brzeća. Za najlepše malo dvorište – Vračarević Mirčeta iz Žiljaka i Vidojević Bojana iz Brusa. Najlepša terasa – Marković Deska iz Brusa i Kostić Biserka iz Brusa. Najlepša bašta ugostiteljskog objekta – Kafe “Kružić” Brus i Kafana “Talas” Zlatari.
N.Miljković

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja