RTV Brus privatizovana za 10.200 evra

22.08.2015. -U Agenciji za privatizaciju, a u prisustvu komisije za otvaranje ponuda, juče je otvoren koverat sa ponudom Radojice Milosavljevića iz Kruševca koji je za kupovinu 100 % kapitala JP RTV Brus ponudio 10.200 evra.

Pre zaključenja ugovora o prodaji kapitala, sa proglašenim kupcim, Agencija za privatizaciju je u obavezi da, u skladu sa Zakonom o privatizaciji i Uredbom o uslovima, postupku i načinu prodaje kapitala i imovine metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, zatraži mišljenje od Ministarstva finansija – Uprava za sprečavanje pranja novca o nepostojanju smetnji na strani kupca za zaključenja Ugovora.
Takođe, pre zaključenja ugovora, u skladu sa Protokolom o saradnji, zaključenim između Agencije za privatizaciju i Regulatornog tela za elektronske medije od 27.05.2015. godine, Agencija za privatizaciju je u obavezi da zatraži mišljenje od Regulatornog tela za elektronske medije, o postojanju odnosno nepostojanju stanja kojim se narušava medijski pluralizam od strane proglašenih kupaca.
Tek nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija – Uprava za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora, Agencija za privatizaciju će sa proglašenim kupcem zaključiti Ugovore o prodaji kapitala.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja