U Zalatarima redovno vodosnabdevanje, uskoro rešavanje dugogodišnjeg problema

Zlatari 160721b

Zlatari 16.07.2021. Vodosnabdevanje pijaćom vodom u naselju bruske opštine Zlatari je redovno i biće sve tadilnije a u planu je rešavanje ovog dugogodišnjeg problema koji je izražen u letnjim mesecima juli, pa i avgust.

Meštani sela Zlatari ostali su bez vode za piće tokom protekle sedmice i to u trenutku kada su temperature vazduha bile veoma visoke. Tada smo se čuli sa predsednikom Mesne zajednice Zlatari, Dejanom Đurićem OVDE, a evo šta nam je rekao sada:

Zlatari DejanDjuric0721“Vodosnabdevanje je uspostavljeno i biće sve stabilnije zahvaljujući prvenstveno radnicima JKP “Rasina” Brus kao i nadležnima u Opštini Brus. Veoma sam zahvalan radnicima JKP Rasina Brus koji su radili po veoma viskoj temperaturi i morali ručno da kopaju cev ali uspeli su da to reše i da imamo vodu za piće. Moguće je da pojedina domaćinstva trenutno nemaju željeni pritisak vode ali i to će biti uskoro. Već su preduzeti koraci da se problem oko vodosnabdevanja u letnjim mesecima reši i nadam se da će to biti urađeno do kraja ove godine.” rekao je Dejan Đurić, predsednik MZ Zlatari.

Posle rešavanja problema sa vodosnabdevanjem meštani mogu da se okrenu turističkom razvoju i očekuju turiste posebno na obalama jezera Ćelije.

Zlatari plaza110721a

Radovi na sređivanju i uređenju plaže u Zlatarima su u završnoj fazi.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja