Mateja Đorđević iz Razbojne preko Kruševca do prvog tima FK Partizan

MatejaDjordjevic FKPartizan0721

Razbojna 16.07.2021. Osamnaestogodišnji Mateja Đorđević nedavno je potpisao sa FK Partizanom profesionalni ugovor na tri godine. Ovaj mladi i talentovani fudbaler rođen je u Razbojni 2003. godine gde je završio osnovnu školu.

Počeo je da trenira fudbal sa 11 godina u Školi fudbala Duel u Kruševcu i ubrzo je prešao u FK Napredak. Trenirajući za FK Duel i kasnije za Napredak putovao je iz Razbojne na treninge, a po upisu u srednju školu seli se u Beograd, zbog škole. Na preporuku trenera Vladimira Ješića priključuje se omladinskoj školi FK Partizan i postaje stipendista ovog kluba.

Mladi štoper Mateja Đorđević je i standardni član omladinske reprezentacije Srbije a šira javnost ga je bolje upoznala tokom pripremnog perioda FK Partizan u Sloveniji, gde je pošao na poziv trenera Stanojevića, pokazao odličnu igru a po povratku sa priprema sačekao ga je profesionalni ugovor na tri godine.

„Zahvalan sam, pre svega, treneru Stanojeviću, kao i svima u klubu, na ukazanom poverenju. Meni, kao i svim mladim igračima, mnogo znači kada vidimo da neko u nama prepoznaje talenat, želju za radom i prvenstveno radi sa nama. Hvala i treneru Brnoviću, čitavom stručnom štabu i saigračima na svakom minutu koji su proveli sa mnom na terenu i van njega, živeći isti san – Partizan!” rekao je Mateja Đorđević

Ako se možda pitate ko je Mateja Đorđević upoznaćete ga posle odgledanog video priloga u kom FK Partizan i Mateja predstavljaju svoju fudbalsku priču!

VM, izvor i foto partizan.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja