Da li će uskoro početi asfaltiranje ulica u Brusu i kojim redosledom?

Brus BJelicic0721a

Brus 20.07.2021. U ulici Bože Jeličića u Brusu nedavno je postavljeno saobraćajno ogledalo radi bezbednijeg uključenja vozila u saobračaj na regionalni puti Brus – Kopaonik što možda i nagoveštava uskoro asfaltiranje ove ulice.

Već duži niz godina lokalna opštinska vlast u Brusu obećava uređenje infrastrukture kako u samoj varoši tako i na seoskom području ali do sada nismo videli konkretne planove koje ulice će biti asfaltirane i kojim redosledom, i uglavnom se radilo Ad hoc.
Krajem 2020 godine odbornici SO Brus usvojili su odluku o budžetu opštine Brus gde je uvršeten i Plan kapitalnih investicija za 2021. godinu kojim je planirano asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica u gradskom području. Tim povodom pitali smo nadležne za spisak neasfaltiranih ulica u gradskom području Brusa kao i za plan po kom će se te ulice asfaltirati u 2021. godini, odnosno redosled po kom će se asfaltirati, ali nažalost nismo dobili konkretan odgovor.

Brus BJelicic0721b

Iskreno se nadamo da je postavljanje saobraćajnog ogledala u ulici Bože Jeličića nagoveštaj da će uskoro početi pripremni radovi kako bi počelo asfaltiranje ulica.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja