Da li je zalivanje cveća na pojedinim javnim površinama u Brusu “Opasno po život”?

Brus cveceBandere001

Brus 04.08.2021. Nedavno smo dobili informaciju da se na većini bandrea u užem delu Brusa nalaze saksije sa cvećem koje su postavljene da ulepšaju grad ali njihovo održavanje i zalivanje je možda “Pažnja! Opasno po život”.

Danas smo obišli deo grada i zabeležili da je informacija tačna i da je neko, najverovatnije po nečijem nalogu i dozvoli, postavio saksije sa cvećem na bandere ali je malo nelogično da se dobar deo tog saksijskog cveća nalazi iznad uličnih ormara sa strujomerima na kojima stoji upozorenje “Pažnja! Opasno po život”

Najverovatnije je neko od stručnih lica procenio da je takav rado suguran za radnike koji održavaju i zalivaju cveće jer sigurno nije svejedno tim radnicima da rade čitajući upozorenje  “Opasno po život”. Takođe saksije sa cvećem se nalaze i na metalnim banderama kod kojih su elektroinstalacije nešto niže na kojima stoji znak Visok napon

U narednom periodu pokušaćemo zvanično da saznamo da li je data procena i dozvola da su radnici koji rade na održavanju i zalivanju saksijskog cveća na banderama u užem delu Brusa potpuno sigurni i radno obezbeđeni adekvatnom opremom.
BrusONLINE.com

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja