Izabrana najlepša dvorišta u Centralnoj Srbiji, dodela nagrada na Preobraženje u Brusu

 

U kategoriji “Najlepše dvorište” u Centralnoj Srbiji pobednik je Slađana Cvetković iz Petrovca kod Kragujevca, drugo mesto podelile su Ljiljana Radivojević iz Kaludre, opština Rekovac i Milojka Lukič iz Ovsišta kod Topole, dok treće mesto dele Ana i Nikola Mladenović iz Kijeva kod Batočine i Ivan Jovanović iz Knića.

Za ,,Najlepše park dvorište“ proglašeno je dvorište Srđana Kojića iz Lapova, drugo mesto je pripalo Lidiji Lazić iz Stragara kod Kragujevca, dok je na trećem mestu dvorište Milutina Milojevića iz Badnjevca, opština Batočina. 

Nagradu za ,,Najlepše etno dvoriše“ dobiće Nevena Ferluga iz Topole, drugo mesto podelili su Andrija Živanović iz Poskurica kod Kragujevca i Kosta Bogićević iz Zlatara, opština Brus, dok je treći Marko Ranković iz Bara kod Knića. 

Za ,,Najlepši detalj“ prvu nagradu je dobio Goran Petrović iz Brzeća, opština Brus. U Brzeću je otišla i druga nagrada  i pripala je Mladenu Dobrodolcu, dok treće mesto dele Zorica Simović iz Raškovića kod Knića i Ivan Stojiljković iz Lapova. 

Na Preobraženje, 19. avgusta, u Brusu će biti dodeljene nagrade za najlepša dvorišta Centralne Srbije, u okviru manifestacije “Dani otvorenih dvorišta“, domaćinima čija su dvorišta proglašena za najlepša u selima na području Kragujevca, Topole, Lapova, Rekovca, Knića i Brusa. 

Nagrade će biti dodeljene u četiri kategorije, za najlepše dvorište, najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište i najlepši detalj. Komsija koju su činili predstavnici tj. direktori turističkih organizacija iz sedam gradova i opština centralne Srbije, izabrala je najlepša, od ukupno 170 prijavljenih dvorišta u regionu. 

Vredne nagrade za pobednike obezbedile su turističke organizacije, organizatori manifestacije ,,Dani otvenih dvorišta“, zahvaljujući brojnim sponzorima i prijateljima koji su podržali ovaj događaj.
Autor: GTO “Kragujevac”, Foto: Zoran Petrović

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja