AMSK Kopaonik: Cvetković se oporavlja, ekipa se priprema za Punoševiće 2015

LemesRingVozaci2015 1jpg 400x317

Posle pehova koji su pratili AMSK Kopaonik na moto kros stazi u Globarima kada su Branko Filipović i Miroljub Cvetković usled povreda odustali od takmičenja ekipa se priprema za sledeću trku koja se vozi u Riđevštici.

 

O protekloj trci u Globarima menadžer AMSK Kopaonik Miroslav Antić nam je rekao: “Prezadovoljan sam ogranizacijom trke u Globarima koja je bila kao uvek do sada na profesionalnom nivou i svake godine je sve bolja. Na trci smo mogli da vidimo gde se nalaze naši vozači u odnosu na vozače koji voze Istočnoevropski šampionat koji nas za sada ne interesuje zbog obaveza naših vozača. Kao što ste videli u prvoj vožnji u Globarima u klasi  MXB Filipović je imao peh, pogodio ga je kamen u nos i morao je odustane od takmičenja. U MX 1 Branko je bio odličan a Đorđević je bio odmah iza njega. U MX 2 Cvetković je fenomenalno vozio u prvoj trci i bio je prvi od naših vozača dok je u drugoj pao i povredio ruku. Nadamo se da nas povreda Cvetkovića neće udaljiti od pobedničkog postolja u Nacionalnom šampionatu i sada ekipa sve nade polaže u Branka i Miloša nadajući se da će se Miroljubovom brzom i uspešnom oporavku.” 

 CvetkovicM290715

Imali smo priliku da sretnemo i Miroljuba Cvetkovića koji nam je rekao: “Mislim da sam u Globarima dobro vozio u prvoj trci dok sam u drugoj pao i zbog povrede zgloba leve ruke odustao od dalje vožnje. Trenutno se oporavljam a ono što je najvažnije oporavak teče dobro. I pored najbolje volje trenutno ne mogu voziti ali se nadam da ću možda nastupiti na trci koja će se voziti u Dubcima i doprineti da se AMSK Kopaonik popne na šampionsko postolje. Timu želim puno uspeha u Punoševićima.”

Vozači AMSK Kopaonik se već ozbiljno pripremaju za sledeću trku koja se vozi u Riđevštici, na stazi Punoševići, 22. i 23. avgusta 2015. godine. 

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja