Održan pripremni sastanak povodom organizovanja volonterskog kampa “Sredimo Brus”

KampBrus050815 

U sredu 05. avgusta 2015. godine u Brusu je održan pripremni sastanak predstavnika Mladih istraživača Srbije, Omladinskog centra Brus i Kancelarije za mlade Brus povodom organizovanja internacionalnog volonterskog radnog kampa “Sredimo Brus”.

Kamp će se održati u periodu od 12. do 21. avgusta 2015. godine a Omladinski centar Brus će ugostiti 10 volontera iz inostranstva i Srbije sa kojima će zajedno raditi na uređenju obala reke Graševke i uređenju spoljne fasade Srednje škole u Brusu. 

Volonterski kamp “Sredimo Brus” je jedan od 30 kampova koje ove gdine organizuju Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa lokalnim organizacijama (Opština Brus, JKP “Rasina” Brus, Dom zdravlja Brus, Crveni krst Brus, Kancelarija za mlade Brus) a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta kroz program Mladi su zakon. 

KampMIS

Predstavnik Mladih istraživača Srbije, Milan Ratković, uputio je poruku građanima opštine Brus da se priključe volonterima u radu. Takođe mladi ljudi iz opštine Brus, od 18 do 30 godina, mogu se prijaviti za neki od 30 kampova na teritoriji Srbije. Teme organizovanja kampova su različite, pretežno je u pitanju ekologija ali ima kampova sa arheološkim temama, umetničkih kampova, festival, itd. Zainteresovani za kamp više informacija mogu videti na kampovi.mis.org.rs

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja