Pomoćnik predsednika opštine Brus o tekućim i planiranim radovima

ZoranR261115
Pri nedavnom susretu u Centru za kulturu pomoćnik predsednika opštine Brus, Zoran Radenković, obećao nam je da će nas uskoro primiti u svom kabinetu na razgovor. Pre par dana ispunio je dato obećanje i dobili smo poziv. 
Kako je građevinska sezona pri kraju pitali smo pomoćnika predsednika opštine Brus da nam kaže šta je u prethodnom periodu završeno od radova, koji radovi su u toku i šta se planira. 

“Većina građana primećuje da su radovi u toku, kako u samom Brusu tako i okolini. Nedavno je asfaltirana Balkanska ulica i u planu je da se nastave  radovi i asfaltira pravac prema Drenovi.
U toku su radovi na sređivanju i popločavanju trotoara u širem centru grada kao i uređenje fasada u delu glavne ulice u Brusu.
Takođe izvode se radovi na dogradnji vrtića kao i uređenje puteva i asfaltiranje u selu Kočine i ulici Kralja Aleksandra.
Završava se i asfaltiranje puta iz pravca Dubaca prema Strojincima a izvršene su i pripremne radnje za izgradnju mosta u Ribarima. Uklonjeno je drveće na ulazu u Brus iz pravca Milentije koje je ugrožavalo bezbednost građana i saobraćaja.
U selu Lepenac biće izgrađene kuće za 4 porodice iz zaseoka Stojići koje su ugrožene klizištem. Posle jer je sanacija klizišta višestruko skuplja.
Uskoro treba da počnu radovi na uređenju bazena a u toku je rešavanje pravno-imovinskih odnosa kako bi se stekli uslovi za gradnju i asfaltiranje više ulica u Brusu i okolini.”

Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike za razgovor sa funkcionerima Opštine Brus o temama kao što su sport, briga o mladima kao i starijim građanima i penzionerima a i drugim temama koje interesuju građane opštine Brus.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja