Da li će građani i funkcioneri Brusa zajedno kreirati budžet za 2016. ?

logo brusonlineS obzirom na to da se budžet Opštine Brus najvećim delom ostvaruje novcem koji stanovnici opštine Brus uplaćuju na osnovu poreza i taksi nadamo se da će rukovodstvo opštine Brus, na čelu sa predsednikom Opštine i zamenikom predsednika odlučiti da se ove godine sprovede anketa među građanima pre izrade budžeta za 2016. godinu.

Cilj ankete bi bio da se građani izjasne na koji način bi želeli da se usmeravaju budžetska sredstva i koji su to projekti koje smatraju prioritetnim u narednoj godini.

Nadamo se da će funkcioneri Opštine Brus odvojiti deo svog radnog vremena i saslušati šta građani opštine Brus smatraju prioritetom za svoju opštinu u narednoj godini, bez obzira da li se radi o asfaltiranju ulica, rekonstrukciji trotoara, adaptaciji kulturnih, verskih ili sportskih objekata, o ulaganju u škole, obrazovanje i najmlađe, o uklanjanju divljih deponija, o socijalnim davanjima i slično.

Možda će rukovodstvo lokalne samouprave naići na zanimljive predloge i sugestije  u skladu s finansijskim mogućnostima implementirati ih u budžet za 2016. godinu koji se kreira da stvori uslove za bolji život svih građana opštine Brus.

BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja