Brus: Igrošani spremno dočekali prve ozbiljnije snežne padavine

Igros271115 1
Sneg koji je predhodnih dana padao nije ozbiljnije ugrozio saobraćaj na teritoriji opštine Brus osim u planinskim predelima Kopaonika gde je bilo otežano kretanje i uz upotrebu zimske opreme. U selu Igrošu snežne padavine su spremno dočekane i svi putni pravci su čišćeni redovno.

Mirce Zoran271115
U petak je predsednik MZ Igroš, Mirče Miljković, u razgovoru sa pomoćnikom predsednika opštine Brus Zoranom Radenkovićem pokušao da nađe rešenje i najbolji način da se putni pravac Igroš – Brus redovno održava u toku naredne zimske sezone.
Kako nam je Miljković rekao “Osim što je tokom zime prohodan put potreban meštanima neophodno je da bude uvek prohodan i zbog transporta proizvoda fabrike FOODLAND koja je sada deo Atlantic grupe i radi punim kapacitetima a većinu proizvedene robe izvozi. FOODLAND zapošljava dosta radnika koji rade u tri smene, redovno isplaćuje plate i Opština Brus bi trebalo da ovaj pravac održava redovno. MZ Igroš će održavati i čistiti traktorskim branama ali je neophodno i da prođe kamion sa rizlom. Čim je počeo da pada sneg mi smo organizovali čišćenje i Milan Arsenijević je sa traktorom već na terenu.”
Igros271115 2 Igros271115 3
MZ Igroš nije čekala da je iznenadi sneg već se unapred organizovala i počela čišćenje traktorskim branama kako bi ovaj putni pravac bio uvek prohodan.
Nadamo se da će Opština Brus pojačati zimsku službu u Igrošu tokom naredne zimske sezone zbog meštana, đaka, radnika ali i zbog fabrike FOODLAND kako bi transport robe i proizvoda bio redovan.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja