Nastavlja se humanitarna akcija “Pomozimo Luki Živanoviću”

LukaZivanovic2
Nastavlja se prikupljanje novčane pomoći za operaciju Luki Živanoviću koju treba da obavi  tim ruskih lekari u Ćupriji. Luka ima 8 godina i učenik je II razreda Osnovne škole u Milentiji.

LukaZivanovic1Luka je rođen sa rascepom gornje usne i nepaca i imao je do sada 5 operacija. Njegov najveći problem je nemogućnost hodanja. Njegovo kretanje je samo uz pomagalo ili dva štapa. Od rođenja pa do danas Luka je lečen po svim našim bolnicama i banjskim lečilištima.
Kako su njegovi roditelji sve uradili na poboljšanju njegovog zdravlja i kretanja (motorike) veoma su iscrpljeni i materijalno i psihički. Jedino im je ostalo da se Luka operiše u Ćupriji i zato ovim putem mole sve ljude dobre volje  da im pomognu onoliko koliko je ko u mogućnosti i da se sakupi novac za operaciju koja je zakazana za decembar 2015.g.
Lekari  obećavaju uspeh te se oni kao roditelji, a i svi mi ostali, nadamo da će njihovim i Lukinim mukama doći kraj i da će Luka prohodati.
Dok Luka i njegovi roditelji očekuju da svi donatori uplate obećani novac akcija se nastavlja kako bi se prikupio i neophodan novac za postoperativni oporavak malog Luke. 

Molimo Vas da u skladu sa svojim mogućnostima donirate novac i time pomognete Luki.

Ž.r. 200-49922264-66 Poštanska štedionicaMajka Biljana Živanović

Devizni račun: (klik na sliku za +)
Luka devizniracun

Predračun za operaciju Luke Živanovića
PomocLuka301015
(klik na sliku za +)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja