Apel za pomoć porodici Marka Dubovca iz Krive Reke kopaoničke – Trideset godina stvarano izgorelo za pola sata

KrivaReka DubovacMarko181121

Brus/Kriva Reka 19.11.2021. Kuća porodice Marka Dubovca iz Krive Reke kopaoničke izgorela je u požaru pre nekoliko dana, tačnije 14. novembra. Ono što je najvažnije je to da niko nije bio povređen u požaru.

Marko Dubovac je samohrani otac troje maloletne dece koja pohađaju osnovnu školu u ovom selu i svo troje su odlični đaci. Marko je poljoprivrednik i kako kaže “Trideset godina stvarano izgorelo je za pola sata, ništa nije moglo da se spasi.

Kuća je potpuno izgorela – stvari, garderoba, školske knjige… Sada treba što hitnije pomoći ovoj porodici jer je hladno i zima je na pragu.

Među prvima na lice mesta izašli su predstavnici Crvenog krsta Brus, zatim predstavnici Centra za socijalnu pomoć Brus, lokalne samouprave, osnovne škole …
Veoma brzo su se organizovali i pojedinci koji su pripremili pakete pomoći i hrane za decu poput Suzane Pršić, ali i meštani poreklom iz Krive Reke koji su na radu u inostranstvu – u Italiji, Švajcarskoj, Norveškoj, zatim Dejan Marković Milošević iz Kuršumlije koji je prilikom posete porodici Dubovac objavio i video zapis… i mnogi drugi.

Svako ko je u prilici da pomogne finansijski porodici Marka Dubovca može uplatiti pomoć na tekući dinarski račun 200-61028307-79, na ime Marko Dubovac – selo Kriva Reka, opština Brus.

Postoji i devizni račun za uplatu pomoći RS35200000011968276249 uz sledeće instrukcije za uplatu CHF

KrivaReka DubovacCHFuputstvo

Za detaljnije informacije oko potrebne pomoći možete pozvati lično Marka Dubovca na tel +381 61 159 09 86

Apel za pomoć Marku Dubovcu i njegovo troje dece Sanji, Maši i Mihajlu upućujemo svima kako bi im se na adekvatan način pomoglo da ponovo imaju osnovne uslove za život.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja