Apel za pomoć porodici Marka Dubovca iz Krive Reke kopaoničke – Trideset godina stvarano izgorelo za pola sata

KrivaReka DubovacMarko181121

Brus/Kriva Reka 19.11.2021. Kuća porodice Marka Dubovca iz Krive Reke kopaoničke izgorela je u požaru pre nekoliko dana, tačnije 14. novembra. Ono što je najvažnije je to da niko nije bio povređen u požaru.

Marko Dubovac je samohrani otac troje maloletne dece koja pohađaju osnovnu školu u ovom selu i svo troje su odlični đaci. Marko je poljoprivrednik i kako kaže “Trideset godina stvarano izgorelo je za pola sata, ništa nije moglo da se spasi.

Kuća je potpuno izgorela – stvari, garderoba, školske knjige… Sada treba što hitnije pomoći ovoj porodici jer je hladno i zima je na pragu.

Među prvima na lice mesta izašli su predstavnici Crvenog krsta Brus, zatim predstavnici Centra za socijalnu pomoć Brus, lokalne samouprave, osnovne škole …
Veoma brzo su se organizovali i pojedinci koji su pripremili pakete pomoći i hrane za decu poput Suzane Pršić, ali i meštani poreklom iz Krive Reke koji su na radu u inostranstvu – u Italiji, Švajcarskoj, Norveškoj, zatim Dejan Marković Milošević iz Kuršumlije koji je prilikom posete porodici Dubovac objavio i video zapis… i mnogi drugi.

Svako ko je u prilici da pomogne finansijski porodici Marka Dubovca može uplatiti pomoć na tekući dinarski račun 200-61028307-79, na ime Marko Dubovac – selo Kriva Reka, opština Brus.

Postoji i devizni račun za uplatu pomoći RS35200000011968276249 uz sledeće instrukcije za uplatu CHF

KrivaReka DubovacCHFuputstvo

Za detaljnije informacije oko potrebne pomoći možete pozvati lično Marka Dubovca na tel +381 61 159 09 86

Apel za pomoć Marku Dubovcu i njegovo troje dece Sanji, Maši i Mihajlu upućujemo svima kako bi im se na adekvatan način pomoglo da ponovo imaju osnovne uslove za život.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja