Antić i Sagmajster posle uspeha u Francuskoj na RTS-u

Branko Rici Franc 2015 
Posle učešća i velikog uspeha na moto kros takmičenju Kup Mediterana u Francuskoj, gde su Branko Antić i Ričard Sagmajster osvojili četvrto mesto, pripremljena je polusatna emisija koja će biti prikazana na RTS 2 u nedelju, 15. novembra 2015.

U timu Srbije u Francuskoj, osim vozača Branka Antića i Ričarda Sagmajstera, bili su i Miroslav Antić, Franjo Rihter i snimatelj RTS-a Predrag Milinković.
Kratku izjavu po povratku iz Francuske dao nam je Branko Antić:
“Na stazi smo prvi put bili u četvrtak gde smo na treningu zatekli ekipe Malte i Maroka i priključili se njima na nekih sat-dva dok staza nije zatvorena. Tu nam je bilo jasno da možemo da pružimo otpor mnogo jačim vozačima i da se nadamo dobrom plasmanu. U subotu smo imali 2 nezvanična treninga i bili smo konstantno peti, iza Maroka. U nedelju u prvoj trci loš start i Maroko nas je za malo pobedio ali u drugoj trci smo vratili i ukupno završili ispred njih a iza ekipa Francuske, Italije i Španije.
Sve u svemu, jako dobra organizacija na svetskom nivou, staza vrhunski pripremljena, jako zanimljiva i dinamična trka i nakon svega mogu reći da sam prezadovoljan uspehom i da ćemo naredne godine ići sa više iskustva i pokušati da ostvarimo još bolji rezultat!”

Emisiju o učešću Branka Antića i Ričarda Sagmajstera na Kupu Mediterana u Francuskoj, koju je pripremio Predrag Milinković, možete pogledati u nedelju, 15. novembra 2015. godine,  u 16:15 na RTS 2.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja