Crveni krst Brus pokrenuo akcije pomoći za Luku Živanovića

LukaZivanovic2
Crveni krst Brus pokrenuo je više humanitarnih akcija kako bi se prikupila novčana sredstva za pomoć i operaciju Luke Živanovića, učenika II razreda Osnovne škole u Milentiji.

Luka Živanović je rođen sa rascepom gornje usne i nepaca i do sada je imao 5 operacija. Njegov najveći problem je nemogućnost hodanja i kreće se samo uz pomagalo ili dva štapa. U decembru mesecu je zakazana operacija u bolnici u Ćupriji koju će izvesti tim hirurga iz Rusije.
CKBrus Luka
“Crveni krst Brus je pokrenuo više akcija kako bi se prikupila neophodna novčana pomoć za Lukinu operaciju sa nadom da će Lukinim mukama doći kraj i da će Luka prohodati.
Kutije Crvenog krsta za prikupljanje novčane pomoći postavljene su na više lokacija – u zgradi Opštine Brus, u Komercijalnoj banci, u kafeu Kružić i četvrta će biti postavljena u kafeu Moskva.
U subotu 14.11.2015 jedna kutija će biti postavljena na ulazu u halu gde košarkaši Kopaonika igraju utakmicu protiv Paraćina u 18:00 časova a gledaoci mogu u kutiju ubaciti novčani prilog u skladu sa svojim mogućnostima.
Uskoro će biti organizovana i opšta akcija pomoći za Luku u koju će se uključiti veći broj učesnika i građana ali o toj akciji više informacija uskoro.
Pozivam sve građane da budu humani i da svi u skladu sa svojim mogućnostima pomognemo Luki jer naše malo Luki znači puno.” – rekao nam je Saša Tomić, sekretar Crvenog krsta Brus.

Apel za pomoć Luki Živanoviću

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja