Gorani održali dvodnevnu radionicu u Brzeću i Brusu

Pokretgorana Srbije101115
Pokret gorana Srbije održao je dvodnevnu radionicu u Brzeću i Brusu, 09. i 10. novembra 2015. godine, u okviru projekta “Zaštita, očuvanje, višenamensko korišćenje i podizanje svesti i znanja o vrednostima šuma kod mladih” i sprovođenja Programa edukacije za najmlađe pripadnike Pokreta gorana.

Pokret gorana Srbije je u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine i opštinskim odborima Pokreta gorana organizovao dvodnevnu goransku radionicu u Brzeću i Brusu na kojoj su učestvovali učenici VI razreda osnovnih škola sa područja opština i gradova Brus, Aleksandrovac, Trstenik, Kruševac, Novi Pazar, Leposavić i Štrpce. Polaznici goranske radionice imali su priliku da se upoznaju sa pošumljavanjem, značajem šuma, NP “Kopaonik”, vrstama drveća i lekovitog bilja koje uspeva na ovom području zatim akcijama i aktivnostima koje organizuje Pokret gorana Srbije kao i Programom zaštite i unapređenja šuma u 2015. godini.
Drugog dana, polaznici radionice  su posetili OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Brusu gde su posle prepodnevnog rada zasadili sadnice a kasnije su prošetali i obišli Brus.
Fotografije radionice u Brusu OVDE (klik)

TK Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja