Branko Antić i Ričard Sagmajster danas voze Kup Mediterana u Francuskoj

Branko Rici031115 1

Branko Antić i Ričard Sagmajster učestvovaće danas, 8. novembra 2015. godine, na moto kros trci Kup Mediterana koja se vozi na stazi „ La Fare les Oliviers“ nedaleko od Marseja. Branko i Ričard će braniti boje Srbije u MX 1 i MX 2 klasi.

Tim menadžer Miroslav Antić dao nam je kraću izjavu “Branko i Riči će danas odmeriti snage sa veoma dobrim vozačima koji su profesionalci i mnogo jače organizovani nego mi. Voziće se dve trke – prva oko 14:00 a druga oko 16:30 časova. Konkurencija za mesto na pobedničkom podijumu biće veoma jaka jer u klasi MX1/MX2 učestvuje preko 30 vozača iz osam država (Španija, Italija, Libija, Malta, Maroko, Tunis, Alžir i Srbija) koji će se boriti za pojedinačne trofeje kao i za Kup nacija. Francuzi imaju tri ekipe ali mi se ne predajemo. Na Kup Mediterana doputovali su predsednik AMSS Mirko Butulija i predsednik MSS Božidar Mihajlović koji će sa ostalim navijačima bodriti naš tim. I nadam se dobrom plasmanu.”

Nadamo se da će na današnjoj trci Branko Antić i Ričard Sagmajster uspeti da se izbore sa konkurencijom i popeti se na pobedničko postolje.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja