Brus: Gde su investitori i investicije?

brus logo 200Sadašnju, od juna 2012. godine treću po redu, opštinsku vlast u Brusu čine i 9 odbornika iz predhodne Koalicije. Oni su aktivno učestvovali u vlasti u predhodne tri godine i najavljivali buduće investitore i investicije na teritoriji opštine Brus. Pitamo se šta je sa tim investitorima i investicijama?

Gde su investitori koje su najavljivale i predhodne opštinske vlasti u Brusu? Bili smo svedoci da su neki investitori pompezno najavljivani, neki su posećivali Brus… ali gde su sada ti investitori koje je trebalo privući i dovesti da ulažu na teritoriji opštine Brus?

Šta je sa projektima koji su najavljivani? Da li je započeta njihova realizacija? Da li su oni projekti koji su započeti završeni?
Sadašnja vlast će najverovatnije reći “da je za nerealizaciju i neispunjavanje obećanja predhodne vlasti kriva bivša Koalicija”. To su u pravu, samo ne smeju zaboraviti da su odbornici iz sadašnje Koalicije činili većinu u predhodnoj vlasti i sada kao deo nove opštinske vlasti u Brusu imaju šansu da dovedu najavljene investitore i nastave rad na realizaciji projekata i investicija.

Građani se iskreno nadaju da će nova Koalicija i novo rukovodstvo opštine Brus, koje je pred velikim izazovom, u narednom periodu poslati pozitivne signale najavljenim potencijalnim investitorima, privući ih i konačno krenuti u razvoj opštine Brus i nastaviti sa poslovima i aktivnostima bez obzira na unutrašnje pregrupisavanje snaga.

Građani bi budućim aktivnostima novog opštinskog rukovodstva dobili i jasniju sliku da li deo rukovodstva opštine radi za bolju budućnost opštine ili radi samo za sopstvenu budućnost i promociju.
Ukoliko rade za budućnost stanovnika Brusa uskoro bi trebalo da se počne sa nekim najavljenim projektima i investicijama. A ako rade za sopstvenu budućnost verovatno rade na sopstvenoj lošoj promociji jer se približavaju izbori. 

Nadamo se da će ova vlast u opštini Brus pokrenuti projekte i investicije koji su najavljivani i započeti i nastaviti započete jer bi potencijalni investitori ubuduće zaobilazili Brus u širokom luku.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja