Bratislav Gašić održao sastanak sa članovima OO SNS Brus


Na inicijativu potpredsednika SNS, Bratislava Gašića, OO SNS Brus je juče održao sastanak u maloj sali Centra za kulturu u Brusu.

SNS131015 5 SNS131015 6

“OO SNS u Brusu već duže vreme ne funkcioniše kako treba, naročito posle gubitka lokalne vlasti (mart 2015.) i izbora rukovodstva stranke na lokalu koji traju od maja 2015. godine. Mora doći do ozbiljnosti u radu i ako treba početi od početka, oslanajući se prvenstveno na mlade kadrove i članove koji se zalažu za program SNS -a bez lične koristi” – rekao je Bratislav Gašić, potpredsednik SNS i ministar odbrane Republike Srbije, obraćajući se prisutnim članovima.

SNS131015 7
Na sastanku je dogovoreno da članovi OO SNS treba da zaborave međusobni rivalitet u stranci i samo lične interese i da treba da rade u interesu svih članova, same stranke i građana Brusa. Kako je rečeno već za desetak dana OO SNS Brus mora da se organizuje i počne priprema za izbore koji se očekuju u decembru 2015. a najkasnije do aprila 2016. godine.

U subotu, 17. oktobra 2015. biće obeleženo 8 godina postojanja SNS u Beogradu a 27. oktobra je stranačka slava kada će neko iz vrha stranke ponovo posetiti OO SNS u Brusu – rekao je Gašić.

Jučerašnjem sastanku nisu prisustvovali predsednik OO SNS Radisav Predolac, koji je pre izvesnog vremena dao usmenu ostavku na mesto predsednika opštinskog odbora, i Dejan Čolić, odbornik u SO Brus. 
N. Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja