Trenutno političko stanje u Brusu

logo brusonlineDa li građani Brusa znaju kakvo je trenutno političko stanje u opštini? Već duže vreme nijedan Opštinski odbor političkih stranki, koje čine vlast ili opoziciju, se ne oglašava. Jedan od razloga može biti i to što su odbornici sada vlasnici mandata i ne moraju odgovarati svojoj političkoj stranci već po svojoj volji i savesti delovati.

Vlast u Brusu vrši Koalicija sastavljena od odbornika i članova NS, DS, JS, GG “Preobraženje” podržana samostalnom grupom odbornika koju čine nekadašnji članovi URS, DSS, NS, SNS… Stranke koje nisu u vlasti na lokalu ne oglašavaju se pa je i pitanje da li postoji opozicija ili čekaju svojih “pet minuta” kako bi ušli u vlast.
Uskoro će Izbori na lokalu i parlamentu, protekle nedelje pokušali smo da saznamo ko su predsednici OO stranki koje su u lokalnoj vlasti u Brusu i da li sve imaju stranačke prostorije?
Prostorije OO NS nalaze se na starom mestu a predsednik je Milutin Jeličić. Takođe na starom mestu su i prostorije OO JS samo što je promenjen predsednik pa umesto Saše Miljkovića koji je smenjen i isključen tu funkciju obavlja Vidojević Dragan.
Predsednik OO DS je Goran Miljojković a stranačke prostorije će biti uskoro otvorene na novoj lokaciji.
OO URS nismo ni tražili jer zvanično i ne postoji a njihov bivši član je zamenik predsednika opštine.
Predsednik OO SPS u Brusu je Zoran Obradović a prostorije su na starom mestu.
OO DSS trenutno nema prostorije a predsednik OO DSS u Brusu je Zoran Gavrilović.
I posle više pokušaja nismo uspeli da saznamo ko predstavlja SDS i da li OO SDS ima prostorije u gradu.
OO SNS i dalje nije izabrao rukovodstvo iako je pre izvesnog vremena Radisav Predolac podneo ostavku a prostorije su im na starom mestu.
GG“Preobraženje“ je svoje prostorije zatvorilo odmah posle izbora 2012. a nije nam poznato ko ih trenutno predstavlja mada se pominje Goran Predolac.
Ako smo nekog izostavili na spisku ili možda na teritoriji opštine Brus deluju Opštinski odbori, povereništva ili druga tela ostalih političkih partija pozivamo ih ovom prilikom  da se jave na mail brusonline@gmail.com kako bi dopunili tekst.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja