Zašto opština Brus obaveštenja za građane i dalje postavlja na zid a ne na zvanični web portal?

Zašto opština Brus obaveštenja, odluke i druga dokumenta i dalje postavlja na zid u opštinskom hodniku a ne na zvanični web portal?
Mnoga obaveštenja, odluke i druga dokumenta doneta od strane organa opštine Brus ne dolaze na pravi način do svih građana opštine Brus. Da li to znači da neko u opštini Brus ima pravo da proceni koja obaveštenja ili odluke su bitne a koje su manje bitne da vide građani?


Koliko puta se desilo, od kada je Koalicija na vlasti u Brusu, da neka obaveštenja o najavljenim događajima, pre donošenja ili usvajanja veoma važnih odluka, i ne dospu do građana već samo budu okačena na zid u opštinskom hodniku?
Zašto opština Brus, kao i većina ostalih opština u Republici Srbiji, svoje odluke, obaveštenja i druge informacije ne postavlja na zvanični sajt opštine?
Do kada će biti selekcije u davanju obaveštenja javnosti? Da li se sigurnije i pravilnije radi kada su svi građani i javnost obavešteni ili kada su obavešteni samo pojedinci? 
Građanima opštine Brus nije bio javno dostupan ni Predlog budžeta za 2015. godinu  a već su donete odluke o dva rebalansa istog budžeta.  Da li to znači da je budžet opštine Brus za 2015. godinu planiran samo za funkcionere ili za sve građane opštine Brus?
Održana je manifestacija “Dani Preobraženja Brus 2015” ali na opštinskom zidu i zvaničnom web portalu nije bilo ni jedno obaveštenje o satnici programa kako bi se građani informisali. Zašto?
 
Zašto opština Brus obaveštenja i odluke postavlja na zid u opštinskom hodniku a ne na zvaničnom web portalu? I do kada će građani Brusa biti uskraćeni za pravovremene informacije od strane opštine Brus?

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja