U Brusu se uskoro otvara savremena teretana – “Moskva Gym”

MoskvaGym promo120216 02

Uskoro se u Brusu otvara nova teretana “Moskva Gym”, koja će biti opremljena savremenim spravama i kardio trenažerima, što je lepa vest za sve građane opštine Brus i okoline koji žele na vreme da počnu sa oblikovanjem svog tela i zdravijim životom. 

“Uskoro u Brusu otvaramo novu, savremenu, teretanu “Moskva Gym” koja je namenjena za sve one koji vode računa o zdravom načinu života i koji žele da vežbaju, bez obzira da li su su sportisti, rekreativci ili početnicii koji možda do sada nisu imali prilike da treniraju redovno. Jačanjem svesti o rekreaciji, vežbanju i održavanju fizičke kondicije uveliko se popravlja kvaliteta života ali i osjećaj sopstvene vrednosti.
Teretana će biti opremljena savremenim spravama i kardio trenažerima. U teretani će uvek biti prisutni iskusni treneri koji će držati i personalne treninge. Radno vreme će biti prilagođeno našim korisnicima, a već smo pripremili mesečne članske karte i to po veoma povoljnim cenama.” – rekao nam je Milan Pavlović, vlasnik “Moskva Gym”.

MoskvaGym promo120216 01
Otvaranje teretane planirano je u ponedeljak, a tokom narednih dana imaćete priliku da saznate još informacija o “Moskva Gym”. Budite spremni da na vreme počnete sa zdravijim životom i oblikovanjem svog tela jer u zdravom telu je zdrav duh. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja