Opština Brus pokreće poljoprivredni razvoj, imenovan UO I NO Fonda za razvoj poljoprivrede

SOBrus34
Poljoprivrednike u opštini Brus najverovatnije očekuje bolja podrška od strane opštine u naredoj godini jer su odbornici SO Brus usvajanjem lokalnog budžeta za 2016. odredili oko 11.000.000,00 dinara za razvoj poljoprivrede. Posle likvidacije Direkcije za poljoprivredu opštine Brus, na 34. sednici SO Brus imenovan je Upravni i Nadzorni odbor Fonda za razvoj poljoprivrede opštine Brus.

Posle promene lokalne vlasti u martu 2015. godine ubrzo je došlo i do pokretanja likvidacionog postupka Direkcije za poljoprivredu, a za likvidacionog upravnika postavljen je Miroljub Jeličić. U tom periodu poljoprivrednici sa teritorije opštine Brus nisu praktično imali svoju službu jer Direkcija nije mogla da radi nove poslove zato što je bila u procesu likvidacije. Ipak, ista lokalna vlast posle likvidacije Direkcije za poljoprivredu i izgubljenih godinu dana sada je razrešila stare i imenovala nove članove UO I NO Fonda za razvoj poljoprivrede opštine Brus čiji je budžet za 2016. godinu oko 11.000.000,00 dinara.
Za predsednika UO Fonda za razvoj poljoprivrede imenovan je bivši likvidacioni upravnik Direkcije za poljoprivredu, Miroljub Jeličić, a odbornici su izglasali da predsednik UO, osim dnevnica koje pripadaju i ostalim članovima, ima i mesečnu nadoknadu za angažovanje u visini od oko 52.000 dinara neto. 

Iskreno se nadamo da će poljoprivredni proizvođači na teritoriji opštine Brus u 2016. godini dobiti veću pažnju zaposlenih u Opštini Brus i članova UO i NO Fonda za razvoj poljoprivrede.

N. Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja