JK Brus podelio kimona svojim članovima

Judo080216 01
Pre nekoliko dana JK Brus podelio je svojim članovima sportsku opremu – kimona  kako bi mogli još uspešnije da se takmiče u narednom periodu. Inače, članovi i takmičari džudo kluba Brus nastavljaju uspešnu tradiciju osvajanja medalja na takmičenjima pa i u 2015 godini imali zapažene rezultate.

Judo080216 02 Judo080216 03
DELJANIN MINA i OBRADOVIĆ SARA najbolje poletarke centralne srbije i već treću godinu najbolje poletarke u svojim kategorijama.
MARKOVIĆ J KRISTINA i BOŽANOVIĆ EMILIJA osvojile su dve srebrne medalje na prvenstvu države za mlađe pionirke u Požarevcu, a osvojeno je i 12 medalja na prvenstvima države u svim uzrastni kategorijama oba pola.

Na Školskom prvenstvu Srbije, srednje škole, BUKOVAC MILICA  je osvojila III  mesto, DžAMIĆ BRANKA III mesto i VUČKOVIĆ VELJKO II mesto, dok je u kategoriji osnovnih škola, 5-8 razred, MARKOVIĆ KRISTINA osvojila II mesto.

Predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić, uručio je sportsku opremu, na predlog trenera JK Brus, takmičarima čija oprema nije zadovoljavala kriterijume po takmičarskim propisima.

BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja