Rekonstrukcijom trotoara u Brusu omogućeno lakše kretanje pešaka, naročito invalida

Trotoari prelaz04
Stariji građani, roditelji sa malom decom u kolicima a naročito invalidna lica doskora su imali muka da pređu preko pešačkih prelaza u Brusu zbog visokih ivičnjaka. Rekonstrukcijom i popločavanjm trotoara u užem delu Brusa sad im je omogućen lakši prelazak ulica.

Trotoari prelaz05 Trotoari prelaz06
Rekonstrukciju i popločavanje trotoara u Brusu izvodi firma “Betonstil” iz Aleksandrovca, a vlasnik firme Radovan Mijatović nam je rekao:
“Drago mi je da ste primetili oborene ivičnjake na pešačkim prelazima. “Betonstil” se trudi da sve radove izvede na najkvalitetniji način. Naše je bilo da rekonstrukcija i popločavanje trotoara u Brusu bude urađena na najbolji mogući način i po svim standardima. Tamo gde su pešački prelazi postavili smo oborene ivičnjake kako bi bio olakšan prelaz svim pešacima a naročito invalidima. Možda je ostao negde povišen ivičnjak ali kasnijom rekonstrukcijom ulica sve će se to nivelisati.” 
Trotoari prelaz03 Trotoari prelaz07
Zahvaljujući rekonstrukciji trotoara i firmi “Betonstil” starije osobe, roditelji sa malom decom u kolicima, invalidi kao i ostali pešaci u Brusu sada  mogu mnogo lakše i bezbednije da pređu ulice.
Spušteni ivičnjaci će sada omogućiti da invalidna lica, koja su tu pored nas a nisu sa nama, sada imaju veću mogućnost da dođu do nas u grad i budu sa nama.

N.Miljković 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja