Da li neko zloupotrebljava zvanični sajt opštine Brus?

SajtBrus030216

Nedavno je urađen redizajn zvaničnog sajta opštine Brus, a nekako u isto vreme na web stranici Youtube postavljen je kanal sa imenom Brus INFO, koji je predstavljen kao zvanični kanal opštine Brus.

BrusINFO 28012016

Posle privatizacije JP RTV Brus, opština Brus nije raspisivala Javni poziv za sufinansiranje medijskih sadržaja ali ipak odnedavno koristi usluge Brus INFO a dokaz je i što u video prilozima izjave uglavnom daju opštinski funkcioneri opštine Brus, odnosno predsednik opštine Brus Milutin Jeličić. 

OdgovorPredsednik250116

Posle ogovora predsednika opštine Brus, Milutina Jeličića, koji kaže da “Kanal Brus INFO nije osnovan ni jednim aktom organa Opštine Brus pa tako opština Brus nema ni pravni osnov za angažovanje lica sa tog kanala” postavlja se pitanje da li je neko i ko zloupotrebio zvanični sajt opštine Brus – postavljajući na zvanični sajt kanal Brus INFO.

BrusINFO 03022016

Kako Brus INFO, po rečima predsednika opštine Brus, zvanično nije zvanični kanal opštine Brus (iako se tako predstavlja) trebalo bi nadležni organi da preduzmu korake kako bi zaštitili interese opštine Brus i da građanima objasne da li neko i ko zloupotrebljava zvanični sajt opštine Brus.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja