U opštini Brus moguće restrikcije u vodosnabdevanju, Zlatari već nekoliko dana bez vode za piće

Zlatari ponovo bez vode za piće, meštani očekuju rešavanje problema vodosnabdevanja

Zlatari jezero11721

Brus/Zlatari 24.07.2022. Meštani naseljenog mesta Zlatari u opštini Brus i ovog leta su ostali bez vode za piće, a u pojedinim delovima ove opštine moguće su i restrikcije u vodosnabdevanju used povećane potrošnje zbog visokih temperatura.

Zlatari 11721a

Kako kažu pojedini meštani Zlatara vode za piće nema već nekoliko dana što im predstavlja ogroman problem tokom perioda velikih vrućina kada temperatura dostiže blizu 40oC. U prethodnom periodu bilo je obećanja da će ovaj problem u letnjim mesecima biti rešen nažalost iz nekog razloga ponovo je došlo do nestašice vode za piće.
Ipak, meštani Zlatara i okolnih sela nadaju se da će uskoro dobiti vodu za piće, barem za osnovne potrebe, i da će ovaj dugogodišnji problem vodosnabdevanja u letnjim mesecima ubrzo biti dugoročno rešen kako bi živeli normalno i okrenuli se razvoju letnjeg turizma.

JKPRasinaBrus cisternavoda

Da je vodosnabdevanje u pojedinim delovima opštine Brus krajem jula meseca 2022. godine postalo otežano pokazuje i obaveštenje odnosno više apel JKP Rasina Brus, od 23. jula, za racionalnu potrošnju vode

“Zbog velikih vrućina i nesavesnog trošenja pijaće vode od strane nekih građana, došlo je do nestanka vode u nekim delovima opštine. Naselja Strojinci, Igroš, Kovioci i Zlatari, kao i Milentija biće bez vode do večeras. Apelujemo na sve korisnike da zbog visokih temperatura narednih dana racionalno troše vodu! Molimo vas za razumevanje!!!” – navedeno je u obaveštenju na fejsbuk stranici JKP Rasina Brus.

Nadamo se da će građani u naarednom periodu racionalnije trošiti vodu za piće kao i da će već ove 2022. godine biti trajno rešeno vodosnabdevanje u svim naseljenim mestima opštine Brus a posebno u Zlatarima i okolnim selima.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja