Danas promocija knjige Urlik bola – autor Dalibor Đokić

UrlikBola2
Promocija knjige Urlik bola Dalibora Đokića održaće se u petak, 29. januara 2016. godine, sa početkom u 18:00 časova u holu Centra za kulturu Brus.

O knjizi će govoriti: književnik Ljubiša Bata Đidić, književnik Veljko Stambolija, književnik Ljubiša Krasić, pesnik Ljubodrag Obradović i pesnik Mića Živanović. Voditelj programa je poznati novinar i pesnik Goran Minić, a za muzički deo su zaduženi Aleksandar Milanović i Mladen Knežević.

djole1Dalibor Đokić je rođen u osvit jednog hladnog februarskog dana 1974. godine. Radio je kao novinar u JP RTV Brus, a režirao je i kratke ekološke filmove i sa svojim kolegama nastupao na mnogobrojnim festivalima na kojima su osvajali nagrade.
Daliborova velika ljubav je gluma. U gradskom amaterskom pozorištu odigrao je veliki broj uloga i za njih dobio najveća priznanja.

Objavio je knjigu pesama “Tajanstvena igra duše” kao i veliki broj radova u raznim zbornicima poezije…

Dalibor Đokić još uvek traga, nada se, živi u Brusu i… očekuje vas na promociji svoje nove knjige “Urlik bola” koja je zakazana za petak 29. januar 2016. godine u 18:00 časova, u holu Centra za kulturu Brus.

N.Miljković   

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja