Opština Brus se zadužila 100 miliona dinara

logo brusonlinePosle priča „da li se ili nije opština Brus zadužila 100 miliona dinara“ dobili smo potvrdu da je sadašnji predsednik opštine Brus, 14. oktobra 2015. godine, potpisao ugovor o kreditu sa jednom poslovnom bankom na iznos od 100 miliona dinara.

Po ugovoru nominalna kamatna stopa je 8,8 posto a troškovi obrade kredita su 0,5 procenata ili 500.000 dinara. Kredit je uzet na šest godina a prva godina je grejs period, dok će se kredit vraćati u 60 jednakih rata.

Kod koje poslovne banke uzet kredit, pod kojim uslovima, kakav je plan otplate kredita i u koje svrhe su planirana kreditna sredstva, građanima i javnosti treba da saopšte opštinski funkcioneri: predsednik Skupštine opštine Brus, predsednik opštine Brus ili  zamenik predsednika opštine Brus, što će možda učiniti na narednoj sednici SO Brus koja je zakazana za petak 29. januar 2016. godine. 

To je njihova obaveza i dužnost jer opštinsko rukovodstvo je izabrala SO Brus kako bi radili u interesu građana opštine Brus i ti izabrani rukovodioci treba da izveštavaju o svom radu, SO Brus i sve odbornike, odnosno građane opštine Brus.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja