Rani javni uvid u Nacrt izmena i dopuna PPPPN NP Kopaonik, 25.01.- 23.02.2016.

Kop plan 012016

JAVNI UVID u Nacrt izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene Nacionalnog parka Kopaonik (u daljem tekstu: Nacrt prostornog plana) i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja izmena i dopuna prostornog plana područja posebne namene Nacionalnog parka Kopaonik na životnu sredinu (u daljem tekstu: Izveštaj o strateškoj proceni uticaja) održaće se od 25. januara do 23. februara 2016. godine u trajanju od 30 dana, svakog radnog dana u zgradama opštinskih uprava Brus, Raška i Leposavić, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture http://www.mgsi.gov.rs.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi opštinskoj upravi u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 23. februarom 2016. godine. Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu se dostaviti i direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje urbanizam i stanovanje, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

JAVNA PREZENTACIJA planskog dokumenta biće održana u sredu 10. februara 2016. godine sa početkom u 12:00 časova u zgradi opštinske uprave Brus, sala u potkrovlju, Kralja Petra I br. 120.

JAVNA SEDNICA KOMISIJE ZA JAVNI UVID koju formira ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće održana po završetku javnog uvida, u ponedeljak 7. marta 2016. . godine, sa početkom u 12:00 časova u zgradi opštinske uprave Raška, Predraga Vilimonovića br. 1.

Fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su u toku trajanja javnog uvida podneli primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno obrazložiti podnete primedbe.

Obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav o svakoj podnetoj primedbi.

Dokumenti: 

OGLAS Javni uvid u Nacrt izmena i dopuna PPPPN NP Kopaonik.pdf

Nacrt Izmena i dopuna PPPPN NP Kopaonik.pdf

GrafPrilog 1_Pregledna karta.jpg

GrafPrilog 2 _Rezimi zastite prirode.jpg

REF 1__Posebne namene prostora.jpg

REF 2_Infrastruktura-zastita.jpg

REF 3_Sprovodjenje.jpg

REF 4_list 1.jpg

REF 4_list 2.jpg

REF 4_list 3.jpg

REF 4_list 3a.jpg

REF 4_list 4.jpg

Izvestaj o SPU Izmena i dopuna PP na zivotnu sredinu.pdf

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja