Da li se opština Brus zadužila 100 miliona dinara ili nije?

logo brusonlineVeć nekoliko dana u Brusu kruže priče „da se opština Brus zadužila 100 miliona dinara“, a to je javno izneo i odbornik SNS, Slobodan Vidojević.
Iako opštinski funkcioneri ćute i ne demantuju ovu vest BrusONLINE je uspeo da sazna da je opština Brus javni poziv, za nabavku Finansijskih sredstava zaduživanjem za finansiranje kapitalnih investicija broj JN usluga br.3 za 2015. godinu, raspisala 30.06.2015. godine. Na ovaj poziv se javila 26.08.2015. samo AIK banka čija je ponuda zvanično odbijena 15.09.2015. godine, kao nepovoljna.

Neki građani misle da se opština nije zadužila već je rukovodstvo sposobno da samo obezbedi sredstva. Drugi misle da se opština Brus zadužila i da je sve isplaćeno odmah, ali ima i mišljenja da se zadužila i da je novac uplaćen na račun budžeta opštine Brus u tri rate.


Da li se opština Brus nije ili jeste zadužila, kod koga i pod kojim uslovima, građanima i javnosti treba da saopšte opštinski funkcioneri: predsednik Skupštine opštine Brus, predsednik opštine Brus, zamenik predsednika opštine Brus ili načelnik opštinske uprave Brus. 

Prvo to je njihova obaveza i dužnost, a drugo treba i da saopšte kako bi građani znali šta je istina, da li neko krije informacije ili neko ne priča istinu, i ko?
Opštinsko rukovodstvo je izabrala SO Brus kako bi radili u interesu građana opštine Brus i ti izabrani rukovodioci treba da izveštavaju o svom radu, SO Brus i sve odbornike, odnosno građane opštine Brus.

Očekujemo da se uskoro oglasi neko od funkcionera opštine Brus, na bilo kom mediju, pa i na zvaničnom kanalu opštine Brus, Brus INFO, kako bi građanima dali odgovor na pitanje “Da li se opština Brus zadužila 100 miliona dinara ili nije?”

N.Miljković, foto:arhiva BrusONLINE

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja