Ekipi “Pečenjara Gmijović” nedostaje samo pobednički pehar sa turnira u Brusu

PecGmijovic001 
Svi koji prate turnire u malom fudbalu znaju da je jedna od najtrofejnijih ekipa u opštini Brus  – “Pečenjara Gmijović”. Ova ekipa će
i 2016. godine učestvovati na Svetosavskom turniru u Brusu sa posebnom željom da osvoje prvo mesto i pehar koji im nedostaje u trofejnoj riznici.
Razgovarali smo sa
Ivanom Gmijovićem, osnivačem ekipe “Pečenjara Gmijović”:

Učestvovali ste na mnogim turnirima i osvajali prva mesta ali Vam nedostaje pobednički pehar iz Brusa?
“Da. Tim “Pečenjara Gmijović” učestvovao je skoro na svim turnirima u malom fudbalu koji se igraju u Rasinskom okrugu ali i šire i skoro sa svih imamo trofeje. Osim ekipnih trofeja i igrači su dobijali pojedinačo nagrade. Osvajili smo prvo mesto na turniri u Ćupriji, prvo mesto u Stupnju, zatim Rataje… takođe osvojili smo prvo mesto na turniru u Lepencu, Dobroljupcima, a i na drugim turnirima.

Nedostaje Vam pobednički pehar sa turnira iz Brusa?
Jeste, nedostaje nam u zbirci trofeja pobednički pehar sa “Svetosavskog turnira” u Brusu. Učestvujemo ove godine i nadamo se da ćemo uspeti da pobedimo i osvojimo pehar. Bilo bi lepo da na početku godine osvojimo pobednički pehar koji bi nam dao još veći elan na narednim turnirima.

Neka poruka vašim igračima i ostalima koji će igrati na turniru u Brusu?
“Svaka čast mojim igračima na dosadašnjoj igri i osvojenim trofejima. Ne bih želeo da igraju pod pritiskom, već rasterećeno i da pokažu svoju veštinu baratanja loptom. Nadam se da će i ostali igrati fer kao i da će suđenje biti fer i korektno kako bi gledaoci uživali u fudbalu jer siguran sam da će na turniru biti dosta kvalitetnih ekipa. I naravno neka pobedi najbolji, a voleo bih da to budemo baš moj tim, “Pečenjara Gmijović” “.

Nadamo se da će se Ivanu ispuniti  želja i da će na kraju turnira podići i poneti pobednički pehar sa “Svetosavskog turnira” u Brusu.

Izvlačenje parova za “Svetosavski turnir 2016”, koji će se igrati u sportskoj hali u Brusu, je u ponedeljak 18. januara 2016. u 12:00, a istog dana u 18:00 počeće prva utakmica. 

N.Miljković

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja